UKGC nyekel lemah marang Daub Alderney luwih saka £ 5.85M
toto

UKGC nyekel lemah marang Daub Alderney luwih saka £ 5.85M

A pengadilan wis sisih karo UK Gambling Komisi liwat paukuman ditanggepi kanggo Daub Alderney kang ditampani karo £ 5,85 mayuta-yuta denda Toto HK pungkasan taun liwat Gagal kanggo njejegaké tanggung jawab sosial lan anti-dhuwit standar laundering. Tanggal denda kasebut bali menyang September 2021, kanthi Daub Alderney ngupaya ndandani kahanan kasebut lan nantang keputusan regulator.

UGKC Menang Kasus Banding ing Kasus Daub Alderney
Nanging, Tribunal First-Tier wis sisih karo watchdog. Daub Alderney ngupaya kanggo ngyakinake mediator yen paukuman sing ditanggepi marang bisnise ora adil, kakehan, lan ora proporsional.

Nanging, hakim nolak complaint lan ngandika sing UKGC wis tumindak apik lan respon peraturan cukup lan adil considering pelanggaran. Hakim sing mimpin kasus kasebut nerangake apa sing nyebabake keputusane, lan ujar:

Aku nemokake manawa ana pelanggaran serius sing padha karo pelanggaran sing ditindakake paukuman finansial sing akeh ing taun 2018 lan ora ana fakta anyar sing mbujuk aku yen keputusan kasebut salah.

Kaputusan ing kasus Daub Alderney
Wakil CEO UKGC Sarah Gardner nampani keputusan Pengadilan Tingkat Slot Demo Pertama kanggo nolak banding kasebut. Gardner nolak complaint sing pengatur wis tumindak dhuwur-handedly lan njamin sing nalika regulator tumindak, iku ora kanggo kapentingan konsumen dening aturan sing nggawe gambling aman lan nglindhungi saka dadi saluran saka angkara.

UKGC Ramps Up Penalti Terhadap Operator ing UK
Kangge, UKGC wis utamané aktif ing taun, njupuk sikap kuwat marang operator lan perusahaan sing pengatur dianggep padha nglanggar hukum lan peraturan Keluaran SDY gambling. Antarane paukuman sing ditindakake ing taun iki yaiku denda $285.000 marang Aspire Global .

Watchdog padha tamparan Betfred.com, lan Petfre (Gibraltar) operator Limited . Paukuman gunggungipun $3,07 yuta. Betway kena denda $464.000 lan Entain nandhang paukuman paling gedhe sing nate ditindakake dening regulator, diprentahake mbayar kira-kira $20,60 yuta.