Pragmatic Play Inks Berurusan dengan Permainan Atlantis di Peru
toto

Pragmatic Play Inks Berurusan dengan Permainan Atlantis di Peru

Pembekal kandungan terkemuka untuk industri iGaming, Pragmatic Play , mengembangkan kehadirannya di Amerika Selatan selepas mengumumkan perjanjian kandungan baharu.

Pragmatic Play Bekerjasama dengan Atlantis Games
Syarikat itu berkata pada hari Selasa bahawa ia menandatangani perjanjian live hk kandungan baharu dengan Atlantis Games , pengendali di Peru. Perjanjian baru-baru ini, yang digambarkan sebagai perjanjian menyeluruh, akan menyaksikan pelanggan pengendali mendapat akses kepada slot terkemuka Pragmatic Play . Akibatnya, pelanggan Atlantis Games akan mempunyai pilihan untuk mengakses permainan yang memenangi anugerah seperti Gates of Olympus. Selain itu, pelanggan pengendali Peru akan mendapat akses kepada tajuk yang baru dikeluarkan seperti Striking Hot 5 dan Wild Hop & Drop.

Lebih-lebih lagi, kerjasama itu akan menyaksikan pengendali Peru memanfaatkan Pengeluaran SDY Kasino Langsung Pragmatic Play, tajuk Sukan Maya dan suite Bingo . Seterusnya, pelanggan Sukan Atlantis akan mempunyai pilihan untuk menikmati tajuk pertunjukan permainan popular termasuk Roda Mega, CandyLand dan Sweet Bonanza. Acara sukan maya untuk perlumbaan anjing greyhound, lumba kuda dan bola sepak juga akan disediakan untuk pelanggan pengendali Peru. Akhir sekali, pelanggan Atlantis Games akan mendapat akses kepada tajuk bingo Pragmatic termasuk Bingo Blast dan Sweet Bonanza Bingo, antara lain.

Kerjasama Membawa Kandungan Unik untuk Pemain Dalam Talian
Jose Jimenez di Atlantis Games mengakui bahawa Pragmatic Play menawarkan produk berkualiti tinggi. Beliau menegaskan bahawa syarikat itu akan teruja untuk melihat sambutan penggunanya terhadap tajuk pemenang anugerah yang ditawarkan oleh pemaju terkemuka itu .

“ Keupayaan Pragmatic Play untuk menawarkan berbilang menegak berkualiti tinggi dengan cekap adalah yang membezakannya daripada perniagaan yang Keluaran SGP bersaing dalam ruang yang sesak, dan kami sangat teruja untuk melihat respons pemain kami terhadap produk. “

Jose Jimenez, Permainan Atlantis
Victor Arias , Naib Presiden operasi Amerika Latin Pragmatic Play, menambah bahawa perjanjian baharu dengan Atlantis Games melengkapkan pertumbuhan syarikat di rantau ini . Beliau menjelaskan bahawa syarikat itu menawarkan produk unik yang membantu membezakannya daripada pesaingnya. Sebagai kesimpulan, Arias berkata bahawa Pragmatic Play sangat teruja untuk mengembangkan kehadirannya di rantau ini dan menawarkan kandungannya kepada lebih ramai pemain.